Allt om drakar är en icke-kommersiell blogg. Det innebär att jag inte har tagit emot någon ersättning, gratisprodukter eller recensionsexemplar, utan själv bekostar resor och annat som omnämns här. Eventuella länkar till produkter och företag görs enbart som en service till läsaren som lätt ska kunna hitta vidare till det jag skriver om.

Eftersom drakar aldrig har funnits i verkligheten och bloggen därmed belyser ett mytologiskt ämne är faktatexter ofta spekulativa i gränslandet mellan saga, sägen och sanning. Jag försöker i mesta mån ange specifika källor, men många gånger bygger informationen på sådant som får anses vara allmängods. Tilläggas bör också att bloggen, trots ämnet, i första hand riktar sig till vuxna läsare.

Alla texter och bilder som publiceras på bloggen är copyright © Johanna Paulsson om inget annat anges.

Integritetspolicy

Webbplatsen http://www.alltomdrakar.se drivs ideellt av Johanna Paulsson, johanna [at] alltomdrakar.se och säljer inte vidare eventuellt insamlade personuppgifter till tredje part. Datainsamling för trafikanalys sker med hjälp av verktyget Slimstat som maskerar besökarnas ip-adresser för att uppfylla europeiska sekretesslagar.

När besökare lämnar kommentarer på bloggen samlar webbplatsen in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, spellistor med mera). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. (Källa: WordPress)